Witam,
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że dostaje sporo sms'ów z sieci z informacją, że ktoś próbował się ze mną skontaktować x razy. Na początku zignorowałem to, myślać, że to jakiś chwilowy problem z zasięgiem. Teraz takie sytuacje powtarzają się bardzo często. Inni rozmówcy mają problem z dodzwonieniem się. W słuchawce słyszą, że użytkownik jest niedostępny ?. Sprawdzałem telefon w różnych miejscach i w różnych miejscach ten problem występuje, pomimo, że zasięg jest maksymalny. Sprawdzałem karte sim na e50 i ten problem nie występuje. O co tu chodzi ?!. Telefon uszkodzony ?, karta sim ?, może jakas aplikacja coś blokuje ?. Może jest to spowodowane tym, że ostatnio skończył mi się pakiet internetowy w plusie i transfer został obnizony :oczy:. Włączenie transmisji danych troszke trwa (ok minute aż wyskoczy 3g/H). Jednak myśle, że to nie powinno mieć wpływu. Dodam, że ja również mam czasami problem aby do kogoś wykonać telefon. Strasznie długo potrafi wywoływać połączenie bez charakterystycznego dźwięku nawiązywania połączenia, bywają też problemy, że nawiązuje połączenie i nagle wywala na pulpit lub pojawia się komunikat " warunkowe przesyłanie połączeń"