Prosilbym by w tym temacie pisano jak zachowuje sie ICS, czy ma jakies bugi, co zostalo poprawione na lepsze wzgledem GB a co nie lub co sie pogorszylo, jak z plynnoscia, wygladem itp. (Prosilbym by kazdy pisal czy brandowany czy nie i jaka siec, kiedy beda dostepne aktualizacje od operatorow)
Mi strasznie zamula. Na animowanej tapecie xperii jest naprawde źle. Przechodzenie pomiędzy oknami pulpitu to udręka...na zwykłej tapecie jest lepiej. Spróbuję później wgrać czysty soft przez rapair i zobaczymy jak sie bedzie sprawował.
no chyba sobie kpiny robisz 😃 .. ten soft działa idealnie ..jest po prostu stworzony pod ten telefon HA!
Na Apex czasem minimalnie przycina, na oryginalnym i Nova chodzi super.
Bugów na razie nie stwierdziłem, bateria trzyma chyba dłużej.
Aplikacja aparatu bez zmian (może zmieni się wraz z JB)
Galeria i filmy fajnie wygląda. Ogólne odświeżenie interfejsu.
Faceunlock dziala dosyc dobrze.
System działa szybko i stabilnie.
Da się w przeglądarce ustawić żeby przy wpisywaniu adresu na klawiaturze była kropka? W poprzednim sofcie była, a tu zamiast niej jakaś różdżka się pojawiła.
Użyj tej różdżki, wtedy dodasz sobie kropkę i nie tylko.
W romie brakuje ikonek baterii ala ICS.
No i największa wada to brak efektu CRT OFF podczas wygaszania ekranu 🙁
O faktycznie, myślałem, że to jakaś magiczna opcja jest 😛
Czy wam też na ICS przestało działać GTA 3 ;/?
Mi działa 1.3 ver kupiona oczywiście 😉
edit:
Jedynie podczas wyjścia z gry jest freez >🙁
edit2:
Już nie ma freeza (po pełnym wipie takie niuanse są już historią)
Dobra działa 😃, wystarczyło zresetować telefon 😃
Dla ciekawych (np. mnie 😛) jest już filmik na youtubie z dzialania ICS na SXP.
Właśnie zauktualizowałem, najpierw debranding, potem aktualizacja i wszystko ładnie śmiga 🙂
Fajnie teraz wszystko wygląda, swaypa, nam dali 😃
właśnie szukałem jakiś screenów lub filmików jak wygląda Xperia P z ICS i nie mogłem znaleźć. ogólnie to chyba nie ma większych różnić w wyglądzie 😛
moja Xperia już kupiona, paczka dojdzie około środy. mam nadzieje, że do tego czasu pojawi się sporo pozytywnych komentarzy na temat działania ICS na naszym modelu 😉
Działa idealnie, w aparacie dodali chyba tap to focus i na belce górnej procentowy stan baterii- nareszcie.
Dodano edytor zdjęć jak iphone.
A jak bateria wytrzymuje?? Nie ma jakis dziwnych bugow w postaci restartow czy cos podobnego??
Wyklikane za pomocą Tapatalk 2 z Sony Xperia P
Jak dla mnie pod względem baterii dużo się nie zmieniło. Na razie żadnego buga nie zauważyłem, a pobawiłem się już trochę, kilka gier, połączeń, sms, internet. Śmiga elegancko.
był on już w 2.3.7 żadna rewolucja
Ja tam nie miałem 😛 Może dlatego, że od zakupu nie aktualizowałem telefonu bo czekałem na ICS'a.
Mi ICS ładnie śmiga 😉 jedyne co mnerwia to pokazywanie baterii za pomocą procentów, da sie to jakoś wyłączyć?
Swype był nawet w 2.3.4 ale trzeba go włączyć w ustawieniach klawiatury. Na 2.3.7 również :-) ja na razie czekam na brandowanego ICSa. Chyba, że będzie to za długo trwało to bd coś kombinował. :-)
Wysłane z mojej Sony Xperii P za pomocą Tapatalk 2