Witam,
mógłby ktoś poratować romem dla GCA1031206XXXX ?. po wgraniu CM9 stwierdziłem, nie działał aparat, g sensor i klawisz back i jest jakiś problem z appsami z google play. Tak próbowałem wgrać rom od mozardo z tymi usprawnieniami ale kicha, na stronie GC nie ma romu dla 1206. Także byłbym bardzo wdzięczny jakby który poratował kolege :E
Tak samo jak nie ma romu do GCA1031207XXXX 🙁 niestety pozostaje nam czekać.
Goclever na 5 wyslanych wiadomości nie odpowiedziało na żadne tak jak nie odbierają telefonów.
A patrzył ktoś CR PROTAB2XXL? Na nim dziala wszystko (u mnie) ale nie ma różnych opcji jak w CM9
Wysłane z mojego iPod Touch używając aplikacji Tapatalk
PROTAB2XXL testowalem nie dziala obrot, ani kamera.
RandomPL a z jakiej partii masz A103 ? 03, 04, 05 ,06 ,07 ? ale ok sprawdzę protabxxl, tylko mi powiedz czy przez recovery moge go wrzucić i co jest potrzebne oporcz romu i gaapsa?
http://downloads.pointofview-online.com/Drivers/10%20Inch%20Tablet%20Firmware%20TAB-PROTAB2XXL%20Upgrade/PROTAB2XXL-Android%204.0.3_1828-20120725.zip
nic wiecej nie potrzebujesz.
Wrzucasz LiveSuit
wiem już to znalazłem wcześniej ale za każdym razem kiedy mi wykrywa tablet to live suit lapie zgona (brak odpowiedzi) jakieś sugestie ?
Edit:
ok zrobiłem wkońcu, ale też kupa bo nie działa aparat, g-sensor, back, vol+/- ale działa android market... jakiś inny rom proponujecie ?
Niestety, widocznie jak mi pozostaje Ci tylko oryginalny soft, ktorego nie mamy 🙂
Pozostaje nam czekac.
Ja sprawdzilem wszystkie dostepne na tego tableta.
Ja mam GCA1031203XXXX
ok, zaryzykowałem zceglenie TABA ale wygrałem !! 😃 wrzuciłem softa ze strony GC dla seri 1205xxxx i wszystko działa. Dzięki za pomoc temat można zamknąć a;)
Ja wgrywałem wszystkie po kolei ze strony, żaden mi dobrze nie działał (jak należy...) (Dla mnie to tylko PROTAB2XXL 😛).
Ja wgrałem wszystkie po kolei ze strony potem protab2xxl, potem cm9 night.. potem crm10 od mozarto, potem cm3 prev 1,2,3,4, potem aokp i nic.
ten morał jest krótki i niektórym znany: "zanim zmienisz rom to zrób backupa :E
Noooooooooo hehehehehhehe.