Mam pewien problem. Otóż po wykonaniu roota i tych innych pierdół i wgraniu romów telefon na każdym z nich systematycznie kilka razy dziennie łapie zwiechy, sam się restartuje, nie reaguje na żadne przyciski. Z początku na pierwszym romie Runnymede AIO V6.1.1 przez kilka dni działało wszystko super no lae potem zaczęły się jaja. Zmieniałem już rom 4-krotnie i na każdym z nich dzieje się to samo. Karta pamięci to Goodram 16gb Class 10 (dane z opakowania, nie sprawdzałem żadnym programem), hboot jest niezmieniony podobnie jak radio. Recovery to Clokwork.
W czym może tkwić problem? Czy to wina samej karty czy może źle wykonanych partycji na karcie? Partycjonowanie odbyło się najpierw przez recovery potem tylko przez komputer (sposób jest opisany tu na forum) zwiększyłem partycje ext4. Proszę o pomoc i rady bo telefon generalnie pracuje i takie sytuacje bardzo utrudniają korzystanie z niego. Podobnego tematu na forum nie znalazłem, tylko wzmianki w niektórych tematach pozostawione bez rozwiązań 😉