Skocz do zawartości
Radar1983

Bateria na poziomie 99% po naładowaniu w GT540

    Rekomendowane odpowiedzi

    nie ma żadnego błędu czy niedoskonałości, wszystko działa poprawnie i czasem jak ktoś jest cierpliwy można zobaczyć naładowanie 100%

    dzieje się tak ponieważ telefon ładuje baterie do pełna do 100% a następnie odłącza ładowanie, mimo ze ładowarka jest podłączona do telefonu, telefon jest zasilany z baterii i co normalne stan naładowania zmienia się (spada), w zależności od tego co telefon robi w tym czasie (ile zużywa prądu) stan ze 100% zejdzie do 99% szybciej lub wolniej

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    D3lta

    mnie z kolei drażni fakt, że między 0, a 10 czy tam 20 procent i między 90, a 100 jest co procent, a tak to to co dziesięć...

    To już na swoim SE w580i miałem co do procenta ;]

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Vesp3r

    ja mam co 5% a komunikat "bateria pełna" wyskakuje mizawsze chyba ze mam właczone wi/fi

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    w.p.

    Różnicy nie robi ale błąd jest błąd ;) Ja osiągnąłem na 20 ładowań może za dwa razy 100%

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    D3lta

    Vesp3r, masz np.55%?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    u mnie też pokazuje 99 nie widziałem jeszcze 100

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mniej więcej co trzecie ładowanie mam 100%.

    screenshot1fr.png

    screenshottte.png

    Edytowane przez bisfhcrew

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Rambdal

    Ja przeważnie tuż po odłączeniu ładowarki mam 99% zadko kiedy 100

    Wysłano z GT540

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    K4mil

    Powiem wam że ja jak miałem GT540 to jedynie bateria na romie od joestone normalnie ładowała się do 100% oraz na standardowych 2.1. Na całej reszcie było własnie 99% i mogłem pół dnia trzymać telefon podpięty do ładowarki to i tak nic to nie dawało. Teraz mam milestone i bateria zawsze ładuję się do 100% niezależnie od romu więc pewnie błąd wskaźnika baterii lub coś podobnego.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie za nic nie da się naładować do 100%. Stan 99%, napięcie 4196 i 12h potem dalej to samo :P

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x