Skocz do zawartości
HarryRobinson

Root dla Samsung i5800 + gps fix

    Rekomendowane odpowiedzi

    Niestety nie działa.

    Po uruchomieniu "Galaxy S I9000 One-Click Root" następuje reset fona i po przejściu

    do "apply sdcard: update.zip" i naciśnięciu Home

    pokazuje się robot i trójkąt z wykrzyknikiem w środku i na tym koniec.

    Drugie naciśnięcie Home powoduje ponowne uruchomienie fona i przejście do stanu wyjściowego.

    USB debugging - sterowniki się zainstalowały. I nic

    update.zip wgrane na kartę

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Pojawily sie rozne opinie. Jednym dziala innym nie. Pewnie to zalezy od wersji ROM-u. Trzeba wątek sledzic dalej :) moze znajdą rozwiązanie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Działa po zmianie roomu na najnowszy I5800XWJH2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Piwko za odwage :) No to i5800 ma roota. Ciekawe czy app2sd ruszyloby na i5800?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    SK

    Ruszy ale musi być cos tam jeszcze. Po za tym sam root mało daje czekajcie na recovery ;) Wtedy zabawa się zacznie

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a tak w ogóle to opłaca się robić na i5800 roota ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    queven
    Niestety nie działa.

    Po uruchomieniu "Galaxy S I9000 One-Click Root" następuje reset fona i po przejściu

    do "apply sdcard: update.zip" i naciśnięciu Home

    pokazuje się robot i trójkąt z wykrzyknikiem w środku i na tym koniec.

    Drugie naciśnięcie Home powoduje ponowne uruchomienie fona i przejście do stanu wyjściowego.

    USB debugging - sterowniki się zainstalowały. I nic

    update.zip wgrane na kartę

    Mam to samo wersje romu I5800XWJH2 jedyne co to co zauwazylem ze polacznie kompa z usb zaczeło mi świrować po odłączeniu komorki i podłączeniu jej dnia nastepnego ponownie do komputera komputer widzi komorke tylko jako modem a komorka nie pyta juz przy podlaczeniu jak ma byc podlaczone (nie wazne czy debbugowanie usb wlaczone czy nie). Znaczek podlącznia do komputera zostaje nawet po odlaczeniu komorki.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ciekawe, a mozesz recznie ponownie wymusic pytanie o tryb podlaczenia przy usb (czy kies, czy pamiec masowa czy modem)? Jak nie to mzoe oznaczac reset do ustawien fabrycznych

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x