domel1106 Spoko naprawde fajowe ale szkoda, ze działa tylko na standardowym pulpicie. Mam zainstalowany "open home" i sytuacja jest taka, ze w widgets nic niema. Być może ja cos nie tak robie , prosze o jakąs rade.
KrisPOD spoko działa ale nie mam obrazka pogodowego ani danych .. tak samo jak zainstalowałem widget weather2 też nie ma tych chmurek słońca itp .. co musze zrobić ?
gresha Aby Ci się to pojawiło musisz mieć wpisaną lokalizacje w BW, niestety muszą to być większe miasta, lub zaznaczyć wyszukiwanie twojej lokacji poprzez Wifi w ustawieniach. Następnie mieć aktywne połączenie przez WiFi lub 3G i kliknąć w widget aby odświeżyć pogodę
KrisPOD witam, am zainstalowane Beautiful Widget i opis pogody mi się wykrzacza ... brak polskich znaków ... muszę zainstalować jakąś czcionkę czy jak ? nie wiem czy dobrze pamiętam ale jak pierwzy raz miałem to zainstalowane to nie było problemu (chyba o ile się nie myle)
gibki8 Sorry za tak duzego odkopa ale wreszcie zaczelo mi to dzialac i mam takie pytanie odnosnie odswierzania pogodu. Czy jezeli mam apndroida i ustawione odswierzanie co 4 godziny to czy telefon pomimo braku wifi bedzie sie laczyl z netem? Sorry za bledy ale pisze z G1 😛
draffter Sorry za tak duzego odkopa ale wreszcie zaczelo mi to dzialac i mam takie pytanie odnosnie odswierzania pogodu. Czy jezeli mam apndroida i ustawione odswierzanie co 4 godziny to czy telefon pomimo braku wifi bedzie sie laczyl z netem? Sorry za bledy ale pisze z G1 😛 A jak ma to zrobić, jeżeli nie masz dostępu, bo blokuje apndroid? :kijemgo: A propo Beautiful Widget - właśnie zniknął z marketu, z powodu pozwu HTC (?) o podrabianie jego aplikacji.
gibki8 No w sumie to fakt. Lekki nieogar z mojej strony Mam kolejny problem. niezależnie od tego jakie miasto ustawie i niezależnie w jakim jest ono kraju pokazuje mi śnieg i temperaturę -7. Czy jest na to jakiś sposób czy już tak trzeba z tym żyć 😛
silvel2 No w sumie to fakt. Lekki nieogar z mojej strony Mam kolejny problem. niezależnie od tego jakie miasto ustawie i niezależnie w jakim jest ono kraju pokazuje mi śnieg i temperaturę -7. Czy jest na to jakiś sposób czy już tak trzeba z tym żyć 😛 Miałem to samo z najnowszymi wersjami. Zainstaluj wersje wcześniejszą od 2.3. Osobiście mam teraz 2.19 i nie ma tego problemu.
gibki8 We wcześniejszych nie mam wogóle pogody ani miasta 😛 a weather widget dalej mi nie pokazuje ikonki pogody tylko na 😛
faka Moje pytanie brzmi : Jak ustawić ten motyw zegara ? Właśnie wróciłem do .36 BW bo od .51 jest właśnie taki motyw... a on mi się nie podoba :/
faka Zainstaluj sobie wersję 2.53 i będziesz miał taki zegar. Ten motyw jest już od 2.51. Wersja 2.53 pojawiła się "wczoraj wieczorem" - Forum po zmianach, link nie działa
robero1972 co to za widgety odtwarzacza, wifi ,gps itd. Bardzo mi się podobają i chciałbym takie mieć u siebie ponieważ ładnie wyglądają z nowym wyglądem zegara Beautiful Widgets v2.51
JVoo widzę, że mój screen z xda-dev się tu znalazł 🙂 więc to jest tak: Beautiful widgets 2.53 jak tu koledzy już wcześniej napisali, a widgety są rzeczywiście z CM 4.2.9.1 wzorowanego na Android 2.0. Cały theme to Enoch theme 1.4.9.1, którego przerobiłem do wersji metamorph . EOT.
faka Zaznacz opcję "Force english fix" Nie sądziłem że to będzie miało znaczenie dla polskich znaków diakrytycznych 🙂)) Ale włączyłem to i .... zero reakcji 🙁 Zamiast "ŚNIEG" mam "Inieg" 😉 Usunąłem widżet i dodałem od nowa .. bez rezultatu 🙁
Cacor U mnie to działa, bez tej opcji mam w nazwie miasta G3owno, do tego w lokalizacji wpisałem miasto bez polskich znaków [ Glowno, Polska ]