RedFox 0 #1 Napisano 16 Września 2010 Witam, jak wyłączyć na stałe wibracje dotyku podczas uruchomiania aplikacji w HTC Wildfire??:help: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chosen one 1 #2 Napisano 16 Września 2010 W ustawieniach klawiatury powinna być opcja 'wibruj podczas pisania' - odznacz ją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr.arek 0 #3 Napisano 16 Września 2010 Witam,jak wyłączyć na stałe wibracje dotyku podczas uruchomiania aplikacji w HTC Wildfire??:help: MENU > DZWIEK I WYSWIETLANIE > odznaczyc pole przy DOTYKOWE SPRZEZENIE ZWROTNE mysle, ze to o to Tobie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MroziQ 185 #4 Napisano 16 Września 2010 Nie wiem czy pomoże to w aplikacjach, aczkolwiek pomaga przy pisaniu smsów: Ustawienia --> Język i klawiatura --> Touch Input --> Wprowadzanie tekstu --> tutaj odznacz "Wibruj podczas pisania" Ew. wyłącz dotykowe sprzężenie zwrotne, w tym celu wybierz: Ustawienia --> Dźwięk i wyświetlacz --> tutaj odznacz "Dotykowe sprzężenie zwrotne" Jeżeli któreś ustawienie pomoże, to napisz. Przyda się potomnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedFox 0 #5 Napisano 16 Września 2010 Dzięki za pomoc chodziło o : "Ew. wyłącz dotykowe sprzężenie zwrotne, w tym celu wybierz: Ustawienia --> Dźwięk i wyświetlacz --> tutaj odznacz "Dotykowe sprzężenie zwrotne"":) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeverBeenKissed 0 #6 Napisano 20 Września 2011 MroziQ dzieki wielkie!! Ustawienia --> Język i klawiatura --> Touch Input --> Wprowadzanie tekstu --> tutaj odznacz "Wibruj podczas pisania"<---Pomoglo, ale tylko w aplikacjach i sms , a nadal mam podczas wybierania nr. Na szczęście to juz mi tak nie przeszkadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach