radkowski Witam, Mam pytanie odnośnie wyświetlania kontaktów, a dokładnie kolejności. W tej chwili na pierwszym miejscu wyświetla się imię,a po nim nazwisko - co zrobić żeby było odwrotnie? Drugie pytanie - nie dochodzą wysyłane na G1 wizytówki przez sms, zupełna cisza Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam Radek
muchabzz doklaadnie to to samo zapytalem w innym watku. tez nie dochodza mi wizytowki. nie wiem czemu nie moge znalezc tej funkcji, ktora jest jakby nie bylo bardzo wygodna pozdr
x1989 Witam, Mam pytanie odnośnie wyświetlania kontaktów, a dokładnie kolejności. W tej chwili na pierwszym miejscu wyświetla się imię,a po nim nazwisko - co zrobić żeby było odwrotnie? wystarczy wpisywac kontakt w kolejnosci Nazwisko Imie np. Kowalski Jan i wyswietla wedlug nazwisk
radkowski Raczej trudno będzie przepisać całą książkę telefoniczną, którą zresztą synchronizuję z outlookiem. Proszę o inne propozycje.
blackbird903 W moim przypadku po otrzymaniu wizytówki przez sms dochodzi jako zwykła wiadomość - i w sumie można numer telefonu zapisac choć przyznam że mogło by to być wygodniejsze 😉 Raczej trudno będzie przepisać całą książkę telefoniczną, którą zresztą synchronizuję z outlookiem. Proszę o inne propozycje. Od biedy z klawiatury jak wpiszesz nazwisko to tez wyświetli kontakt... A wyszukiwanie po nazwisku raczej nie możliwe bo przecież w książce adresowej nie masz osobnych pozycji imie i nazwisko.
mailpat Ja również po wysłaniu przez kumpla wizytówki (z N82) nie otrzymuje nic. Czy można coś z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc.
GonzoG1 Co do wizytówek przez SMS - NIE MA I NIE BĘDZIE. Chyba, że w 2.x coś zrobią, ale na razie brak informacji. Jest aplikacji vCardIO, ale odbieranie nie działa. Można jedynie zapisać kontakt do pliku, albo wczytać z pliku.
adamd74 Witam, czy działa w końcu to odbieranie wizytówek ? Albo to wina mojej konfiguracji albo nadal w wersji 2.3.4 te wizytówki nie dochodzą, tzn zero powiadomień, że cokolwiek doszło - telefon milczy 😉 Oczywiście mam na myśli wizytówki wysłane np. z Nokii ... tel. Samsung SGS2 Pozdrawiam