Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Potrzebujemy Ciebie! Weź udział w rekrutacji do redakcji Android.com.pl!

przemekkk152

Huawei u8500 działa tylko na ładowarce.

    Rekomendowane odpowiedzi

    przemekkk152   
    Otrzymana reputacja: 0
    przemekkk152

    Witam.

    Mam następujący problem. Kilka dni temu zawiesił mi sie telefon. Nie dało się go wyłączyć więc wyjąłem baterię. Od tego czasu włącza się i działa jedynie na zewnętrznym źródle prądu (ładowarka). Próba uruchomienia go bez ładowarki kończy się błyśnięciem wyświetlacza. Na początku sądziłem, że jest to wina softu więc wrzuciłem mu orginalny soft playa dostepny w pobieralni.Ta operacja nic nie dała. Napięcie baterii wynosi ok 4V. Najciekawsze jest to, że mogę wyjąć baterie i włączyć telefon na samej ładowarce. Co z tym fantem zrobić?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    slaw_65   
    Otrzymana reputacja: 0
    slaw_65

    mam ten sam problem.....jezeli ktos moze mi pomoc to prosze o odpowiedz;/;/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mAtiK.!   
    Otrzymana reputacja: 0
    mAtiK.!

    ludzie pomóżcie mam to samo co ludzie @up.

    pozdrawiam

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adrian587   
    Otrzymana reputacja: 0
    adrian587

    U mnie tak samo, może jest to wina baterii.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    zbycho93   
    Otrzymana reputacja: 0
    zbycho93

    z moim też się tak stało, dodatkowo wejscie USB uszkodzilem, ładuje jak podepnę pod pewnym kątem. Myślę że to wina uwalonej baterii, bądź procesora.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adrian587   
    Otrzymana reputacja: 0
    adrian587

    Ale gdyby wina procesora to telefon by się nie włączał albo by świrował, tak mi się wydaje.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    zbycho93   
    Otrzymana reputacja: 0
    zbycho93

    kup baterie, sprawdź, ja telefon mam inny teraz i nie potrzebuje go ;p

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    MaTi1556a   
    Otrzymana reputacja: 1
    MaTi1556a

    Może układ zasilania od baterii się uwalił.

    W arc'ach takie same objawy są jak wyżej jak się go uwali

    Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Kamilx13   
    Otrzymana reputacja: 0
    Kamilx13

    Witam was równiez miałem taki problem kolega doradził bym podłozył pod baterie kawałek papierka zeby lebieł dociło styki i mi to pomogło działa normalnie :) Dajcie znac czy wam tez pomogło Pozdrawiam

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adrian587   
    Otrzymana reputacja: 0
    adrian587
    Witam was równiez miałem taki problem kolega doradził bym podłozył pod baterie kawałek papierka zeby lebieł dociło styki i mi to pomogło działa normalnie :) Dajcie znac czy wam tez pomogło Pozdrawiam

    Niestety, nic to nie dało. a;(

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×