mibo6666 0 #31 Napisano 13 Grudnia 2012 No mi tez mega dziala na sgs3 z 4.1.2 omega i Jkay deluxe . Gra nie ma spadkow fps i jest bardzo plynna - w moim odczuciu dziala ladniej od gta3. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michanow 0 #32 Napisano 13 Grudnia 2012 A na htc one x jak zwykle kaszana, na maksymalnych ustawieniach jest u mnie około 10 do max 20 fps. Dopiero na ustawieniach średnio - niskich idzie jako tako pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jhomek 5 #33 Napisano 13 Grudnia 2012 Czy ma ktoś może Xperie S i taki sam problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freemind 7 #34 Napisano 13 Grudnia 2012 Trzeba czekać na kolejne uaktualnienie ,obecnie gra nie jest dostepna na żaden telefon z adreno 220. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
man1ek 0 #35 Napisano 13 Grudnia 2012 Dokładnie.. bo niestety u mnie podczas gry jest zwiecha po paru sekundach grania i telefon pada :|. Trzeba czekać na tą aktualizację telefonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dulk9 0 #36 Napisano 13 Grudnia 2012 Tych cutscenek nie da się oglądać. Wszyscy mają koszule w kwadraciki jakby gra była robiona na Nokie 3310, a nie smartfony. Na trailerach wszystko ładnie wygląda, a tu mnie irytuje strasznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianoshi97 0 #37 Napisano 13 Grudnia 2012 Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła płynność gry. Na SGS2 z ICS 4.0.4 chodzi super, dużo lepiej od GTA 3. Polecam każdemu. Moje pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Warto kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pies.ogrodnika 0 #38 Napisano 13 Grudnia 2012 A na htc one x jak zwykle kaszana, na maksymalnych ustawieniach jest u mnie około 10 do max 20 fps. Dopiero na ustawieniach średnio - niskich idzie jako tako pograć. Też mam TEGRE 3 i to są chyba jakieś żarty. Niby platforma stworzona do gier a na 4 rdzeniach vice city ma "taką sobie" płynność! co więcej gra chodzi idealnie na 2x wolniejszym sprzęcie- sg note. mam nadzieję że szybko wyjdzie jakiś patch w którym zostanie to poprawione! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigmej181 0 #39 Napisano 13 Grudnia 2012 zarzuci ktoś save ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuattroVR 0 #40 Napisano 13 Grudnia 2012 Panowie, mam na Xperii Arc S w którymś folderze to GTA, ale nie wiem jak to znaleźć. :f Podpowie ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach