Skocz do zawartości
termobulbulator

[cwm] [ST26i] [ROOT][CWM][TWRP] Xperia J RÓWNIEŻ DLA 11.2.A.0.21

    Rekomendowane odpowiedzi

    juz chyba wiem dlaczego nie mozna instalowac zip i wyskakuje error.sciezka instalacji jest sdcard/[nazwa]zip a przeciez karty pamieci sa montowane jako ext_card.nalezalo by zrobic fix aby cwm montowal karte jako ext_card to juz nie bedzie wywalac error.ja tego nie potrafie

    lub jest 2 mozliwosc aby w tel. pozamieniac nazwy pam.wew z nazwa karty sd by ta byla montowana jako sdcard,ale tez nie wiem jak to zrobic,pewnie trzeba by cos edytowac w pliku build.prop

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ROS!U

    a nie pomoże wgranie pliku void.fstab od tipo?chyba jak się nie mylę to było gdzieś na forum lub na XDA

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zrobiłem roota tym sposobem i po zrestartowaniu się telefonu nie pojawiła się na liście ikonka Superusera, po czym, odkąd wygasł ekran nie da się go uruchomić. Wciskam POWER, zapala się dolna dioda i trzy ikonki, natomiast ekran pozostaje czarny. Po wyjęciu baterii ekran działa normalnie, ale po wpisaniu PIN-u wygasza się i znów nie można go włączyć. Jakieś pomysły macie może?

    E: Problem naprawiony poprzez PC Companion.

    Edytowane przez pawlodar_10

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    a nie pomoże wgranie pliku void.fstab od tipo?chyba jak się nie mylę to było gdzieś na forum lub na XDA

    dzis sie z tym bawilem,nawet jest plik przenaczony dla jtki i nie dziala wywala bledy w telu i nie montuje karty sd we wlaczonym fonie,z cwm nie sprawdzalem czy dziala.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ROS!U

    jak to nie montuje?u mnie wszystko gra obydwie pamięci są montowane poprawnie.Sprawdzę u siebie czy w cwm działa.

    Screeny z montowania

    84i5ekg4s5tr.png

    Edytowane przez kyniu56

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    up, to moze opisz jak to robiles bo moze ja gdzies popelnilem blad.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ROS!U

    Nadałeś prawidłowe uprawnienia rw-r-x?Przeniosłeś plik w odpowiednie miejsce?Podeślij mi plik który wgrywałeś.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a pam.wew. jest montowana jako ext_card jak wczesniej karta pam. po podmianie pliku;/

    po obiadku to sprawdze i napisze czy u mnie tez dziala

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x