ja mialem samsungi sbh500 (w sumie nadal mam)
i nie polecam, bardzo niewygodne przy dluzszym uzywaniu, wymagaja dluzszego przyzwyczajenia zeby z nimi w ogole wytrzymac kilkanascie minut. jedyne co to dosc dobry dzwiek (glebokie basy jak na bt i niezle wyciagaja wysokie tony)
ale jezeli szukasz sluchawek stereo do sluchania muzyki i jakosc dzwieku ma dla Ciebie jakiekolwiek znaczenie - moja rada to zapomnij o bt. a2dp potwornie masakruje dzwiek, i z tym nie da sie dyskutowac. obciecie pasma jest tragiczne i nic nie brzmi tak, jak powinno.
obecnie uzywam kablowych akg k-44 - jak na ta klase bardzo tanie, a dla telefonu nawet za dobre 馃槢 graja rewelacyjnie pod moim hero, a podlaczajac je do profesjonalnego miksera yamahy rowniez nie narzekam.
a jezeli do prowadzenia rozmow, to najlepszym rozwiazaniem bedzie cos na jedno ucho (tutaj moge polecic firme plantronics - zawsze wysoka jakosc, lub nokia - bardzo szeroki wybor w cenach od najnizszych do najwyzszych, kazdy znajdzie cos dla siebie)
(plantronics explorer uzywalem pracujac w call center - nie kazdemu odpowiadaja ze wzgl. na bardzo wyprofilowana czesc, ktora znajduje sie wewnatrz ucha, ale bezdyskusyjnie produkuja dobry dzwiek podczas rozmow w niekomfortowym, glosnym otoczeniu)
BT nokii mialem kilka roznych od lowend do highend, i sie nigdy nie zawiodlem.
zeby doradzic Ci cos, co naprawde Cie zadowoli, najlepiej dokladnie opisz, do czego takie sluchawki sa Ci potrzebne i czego od nich oczekujesz.
(stereo/mono, douszne/nauszne, muzyka/rozmowy, maksymalna cena itd)