VooDoo4 Mam problem. Gdy kliknę na pogodę na zegarze to powinna mi się automatycznie odświeżyć. Niestety nic się nie dzieje. Chciałbym zaznaczyć że w celu oszczędzania baterii wyłączyłem autosynchronizację jednakże gdy zaznaczona w opcjach widgetu jest funkcja "Aktualizuj po otwarciu - Odśwież zawartość po otwarciu prognozy" to chyba to powinno działać? Oczywiście mam połączenie z internetem 😉
KunDun To chyba kolejny "feature" aktualizacji do Jelly Bean - nie wiem czy da się z tym coś zrobić :-\ Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
Smogg To bug JB. Musisz "ręcznie" odświeżać pogodę, lub jednak włączyć tą auto synchronizację. Póki co innej opcji nie ma.
VooDoo4 Ok dzięki za szybką odpowiedź. Właśnie tak myślałem że ten to wspaniały JB. Nie dość że zżera baterię jak szalony to jeszcze bugów pełno :zdegustowany:
Druid Nie dość że zżera baterię jak szalony to jeszcze bugów pełno :zdegustowany: Ja jestem zadowolony z czasu pracy na jednym pełnym naładowaniu, mam włączoną opcje Oszczędzania Energii i jest lepiej niż było 😉
Smogg Tak czy inaczej jeden temat o czasie pracy na baterii już mamy, podobnie jak i taki do dyskusji o aktualizacji. Dopóki nic się nie zmieni w sprawie aktualizowania pogody: Temat wyczerpany. Został zamknięty. W przypadku dalszych pytań lub potrzeby uzupełnienia informacji, proszę o przesłanie PW do moderatora działu. [/WARNZ]