Skocz do zawartości
riddick81

Problem z konfiguracją konta gmail

    Rekomendowane odpowiedzi

    Chcę skonfigurować konto gogle moje, ale po wpisaniu loginu oraz hasła i odczekaniu chwili z napisem logowanei wyskakuje mi komunikat, że brak połączenia sieciowego. może byćto tymczasowy problem lub karta SIM może być nie przygotowana do usługi transmisji danych. Spróbuj ponownie po nawiązaniu połączenia. Jak mogę rozwiązać ten problem?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kamilo941

    Mialem podobny problem, pomoglo wylaczenie telefonu po odpaleniu ponownie juz dzialalo jak nie pomoze to moze hard reset?

    Sent from my GT540 using Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie pomogło :( zasięg wifi jet ok, ponieważ ze swojego komutera biorę zasięg

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tutaj niestety rozwiazaniem jest reset do ustawien fabrycznych.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Siema mam podobny problem już wcześniej taki miałem przy karcie z ery wykupiłem pakiet neta i właśnie wyskakiwal mi komunikat jak koledze wyżej ale wszedłem na market przez wifi i później już normalnie wchodziło przez net z karty. Teraz wsadzilem karte z play wykupilem pakiet neta i jak wchodze na market czy gmeil to wyskakuje mi blad "brak polaczenia z siecia sprobuj ponownie lub wroc do poprzedniego ekranu" i co ja mam zrobic z wifi probowalem i nie dziala a dodam ze net w tel mi dziala strony sie wyswietlaja normalnie prossze o pomoc z gory dzieki! pzDr!

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kamilo941

    A skonfigurowales APN?

    Sent from my GT540 using Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    i co ja mam zrobic z wifi probowalem i nie dziala a dodam ze net w tel mi dziala strony sie wyswietlaja normalnie prossze o pomoc z gory dzieki! pzDr!

    Zanczy się rozumiem iż net przez wifi działa.

    Telefon rozpoznał nową kartę i musi powiązać z nią konto google.

    Reset do ustawień fabrycznych

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    A skonfigurowales APN?

    Sent from my GT540 using Tapatalk

    APN to te konfiguracje co przychodza jak wloze karte i odpale tel?? jak tak to zainstalowalem jak nie to powiedz ocb??

    patarek inaczej sie nie da??

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    NIe wiem dlaczego tak jest - nie jestem taki mocny. Ale nie innej opcji nie ma. Co ciekawe po restarcie jak u siebie nie zrobie logowania do marketu w pierwszej kolejnosci to pozniej nie chce juz tego zrobic.

    Moze ktos madrzejszy ode mnie bedzie wiedzial dlaczego tak sie dzieje

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Drogi kolego zrobiłem jak mówiłes skasowalem wszystko co miałem i dalej to samo dzięki za dobra radę ;)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x