asern 0 #1 Napisano 3 Października 2010 Udało się komuś dograć Live Wallpapers na WildFire ? i czy nie posiada on za słabego procesora jak na ten bajer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migdaloss 0 #2 Napisano 3 Października 2010 Posiada za słaby procek, mam desire 2 razy szybszy procek a telefon przymula. Poza tym można oszaleć bo bajer fajny ale jak chcesz przeczytac sms i wszystko ci lata to można się wkurzyć. Lepsza tapeta to zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luinek 0 #3 Napisano 3 Października 2010 Posiada za słaby procek, mam desire 2 razy szybszy procek a telefon przymula. Poza tym można oszaleć bo bajer fajny ale jak chcesz przeczytac sms i wszystko ci lata to można się wkurzyć. Lepsza tapeta to zdjęcie To musisz mieć niezły burdel na tym desire bo mój też ma 528 proc jak wf i jakoś nic się nie muli a używam live wallpaper z nexus one (Tapnieto z Magica przy pomocy swype) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
migdaloss 0 #4 Napisano 4 Października 2010 Burdelu nie mam, z tym że jakbym sobie zrootował desire i używał bardziej wydajnego romu niż stockowy to by nie zamulał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marurban 1 #5 Napisano 4 Października 2010 Wgraj Puzzla 2.2 i tam lajtowo chodza LW, jeszcze jak wgrasz podkrecony kernel to juz miod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach