Witam.. Stała się dziś rzecz straszna. Przeglądając sobie dziś internet o 12:40 zacząłem oglądać na youtube jakąś recenzje, normalny filmik.. gdy nagle ni stąd ni zowąd puff -,- ekran zrobił się biały w paski (pierwsza linia pikseli u góry była różowa następne na zmiane białe i czarne), na początku pomyślałem, że coś dla kolesia filmik się nie udał ale próbowałem wyjść i nie mogłem bo to było u mnie. Żaden przycisk dotykowy nie działał więc nacisnąłem power wygasiło ekran ale jak wzbudziłem to nadal był taki sam i po chwili zaczoł się rozjaśniać coraz bardziej aż zrobił się cały biały i telefon zdechł... tak po prostu a:o . Myślałem że wyjde z siebie :/. Na całe szczęście udało mi się go normalnie włączyć i działa nadal ale nie wiem dlaczego coś takiego miało miejsce! Mam go miesiąc raptem, nie spadł ani razu i nie miał kontaktu z wodą prawie)dwa razy wyciągnąłem go jak padał śnieg jakieś 2-3tygodnie temu).
Teraz informacje:
1.W czasie przeglądania wtedy internetu był podłączony do ładowarki
2.Procesor miał taktowanie 1,2 GHz a Frequency:Ondermand.
3.W pokoju był dosyć ciepło i palce troszke ślizgały się na ekranie.
4.Nie grałem w tym czasie w nic. Tylko przeglądałem internet.
5.Przedwczoraj zmieniałem ROM na stock norweski.
Nie wiem które z tych informacji były by pomocne w ustaleniu przyczyny. Niemniej jednak ostrzegam wszystkich, że coś takiego miało miejsce i z niewiadomego powodu.