lyczko Od paru godzin zauważyłem straszne opóźnienia na gmailu, a tej chwili przy próbie logowania wyskakują timeout'y. Ktoś spotkał się z tym? Sytuacja wystąpiła i w pracy i w domu, takze nie jest to wina łącza czy komputera:/
Cacor Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds. No ciekawe
lyczko Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds. No ciekawe No przynajmniej nie jestem sam:) Może i to jest przyczyną tej dziwnej synchronizacji G1 z Gmailem w dniu dzisiejszym...
Cacor No przynajmniej nie jestem sam:) Może i to jest przyczyną tej dziwnej synchronizacji G1 z Gmailem w dniu dzisiejszym... Co masz na myśli mówiąc "dziwnej" ?
lyczko No przynajmniej nie jestem sam:) Może i to jest przyczyną tej dziwnej synchronizacji G1 z Gmailem w dniu dzisiejszym... Co masz na myśli mówiąc "dziwnej" ? Kopiuje z postu "CyanogenMOd - Problemy i opinie" Ja mam niestety wrażenie, że coś nie tak lezy na lini g1 - Gmail Niby się synchronizuje, usuwam mejla, ale dalej mam cyferkę 1 w odebranych. Albo czytam, usuwam z odebranych, a dalej mam we wszystkich jako nieprzeczytane itp.... Czytam mejla na webmailu gmail'a z pc, po kilkunastu minutach odświeżam a w telefonie on dalej nie przeczytany itp itd EDIT: Chyba tu się zawiera częściowo odpowiedź na mój problem:P * Please don't install anything you find here unless you want to help test and know what you are doing. Questions about GMail timeouts or your Market apps not updating will be idgnored (not that they are broken in this build, but that the chance of it being ROM-related is almost nil). Use the stable version instea! Powróciłem na 4.0.4, ale wdalszym ciagu wiadomości pokazuje mi tylko we "wszystkie" a nie inbox...ktoś zna przyczynę? EDIT: Rozwiązałem problem, ale musiałem ręcznie w opcjach Gmaila ustawić synchronizację folderu INBOX na xx dni, a nie "Sync All" :/ KOLEJNY EDIT: Jednak du*a....pokazało się w inbox, usunęłem, lecz dalej są w ALL MAIL, jako nie przeczytane nawet no i z poziomu PC, też zero reakcji.:/
lyczko No ale http://mail.google.com/mail/ również nie działa ... No tak, ale wcześniej jak działała, to miałem taki problem, doszukuje się w tej awarii winy właśnie, a jak nie to niestety wipe:/ A jednak! http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... l?skad=rss