Witam, mam problem od około miesiąca (szukam odpowiedzi po parę godzin dziennie, aż mnie trafił szlak) z hasłem do Asusa Transformera po "pożyczeniu go" na wyjazd jednemu z rodzicieli.
Sprawa przedstawia się tak iż hasło było zapomniane a prób odgadnięcia było kilkadziesiąt tak więc ta opcja odpada.
Przeczesałem forum, znalazłem jak przywrócić do fabrycznych ustawień inne urządzenia, przejrzałem FAQ a jednak nigdzie (wliczając google) nie znalazłem prostego poradnika jak przywrócić ustawienia fabryczne w tym tablecie.
Sprawa jest na tyle skomplikowana iż nie wykluczam opcji że po prostu pominąłem gdzieś ten tekst przez to że go nie zrozumiałem w tym całym "fachowym zgiełku".
[Wersja dla leniwych]
Prosiłbym o prostą odpowiedź jak zwipe'ować Asus Transformer TF300T, którymi przyciskami bądź jakkolwiek.
Przy ograniczeniu pojęć fachowych do minimum w miarę możliwości, jestem informatykiem lecz tablet to dla mnie czarna magia, nie jestem pewien czy niektóre pojęcia są odpowiednikami tych dla naszych kochanych stacjonarnych skrzynek.
[Jeśli temat się powtarza, przepraszam, używałem funkcji szukaj z wieloma hasłami i nic to nie pomogło.]