Skocz do zawartości
kaciek

[Tutorial] Samsung [email protected] gt-b5330 root

    Rekomendowane odpowiedzi

    kaciek

    spróbuj jeszcze raz zainstalować cwm wygląda na to że coś poszło nie tak.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Cwm mi sie wlacza normalnie tak jak pisales. wybieram plik z karty tylko po potwierdzeniu mignie tylko i pojawia sie napis na czerwono failed :wsciekly:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kaciek

    no to może Rot się źle pobrał.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    E:signature nie powiodło się takie cos mi pisze

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    ja mam taki problem z telefonem ze slabo mnie slychac jak rozmawiam przez telefon czy to problem z softem czy mikrofon

    ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Może to być problem z softem, wgraj inny modem przez Odina

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Ja nei mogę zrobić kroku 12, nie wykrywa mi pliku :/

    Panowie również mam ten błąd co reszta korzystających. Czy pojawiło się może jakieś rozwiązanie?

    Pozdrawiam

    EDIT

    Sukces, u mnie pomógł format karty pamięci z poziomu telefonu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    pado

    ja cofnąłem roota. niestety, ale mój egzemplarz dziwnie się zachowywał...np zanikała transmisja danych, telefon się wieszał tzn pokazywał zasięg,ale nie dało się dodzwonić,ani wykonać połączenia. po unroocie, od około miesiąca wszystko jest ok...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    gaikos

    u mnie problem wygląda następująco, podczas podłączenia w Odinie wszystko wykrywa tak jak trzeba, w PDA robię według instrukcji, po wcisnięciu START po chwili mam taki problem

    "<ID:0/005> Added!!

    <OSM> Enter CS for MD5..

    <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

    <OSM> Please wait..

    <OSM> recovery.tar.md5 is valid.

    <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

    <OSM> Leave CS..

    <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..

    <ID:0/005> File analysis..

    <ID:0/005> SetupConnection..

    <ID:0/005> Can't open the serial(COM) port.

    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)"

    Jakieś rady?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    leni90
    E:signature nie powiodło się takie cos mi pisze

    ja też mam taki komunikat... i nie idzie tego obejść... ani format karty ani ponowna instalacja CWM nie pomogła... jakieś pomysły?

    ---------- Post dołączono o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

    E:signature nie powiodło się takie cos mi pisze

    ja też mam taki komunikat... i nie idzie tego obejść... ani format karty ani ponowna instalacja CWM nie pomogła... jakieś pomysły?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x