Skocz do zawartości
lukasik22223

★ ★ InFiNiTy_ROM_v7.1 ★ ★ [Android_4.1.2_XWLSN] By adesirello y Sherpa47

Rekomendowane odpowiedzi

Te zomowonia może przeglądarkę weź z innego romu przełóż , oraz zainstaluj inny multiwindow :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Używam tego romu od wczoraj na stockowym kernelu jak narazie nie zauważyłem żadnych lagów w płynności ani żadnych bugów że coś nie działa lub aplikacja została zatrzymana przedtem miałem omega Rom i jeśli chodzi o porównanie to zdecydowanie na plus dla infiniti chociaż by za stabilność i nie w sposób wspomnieć o baterii bo trzyma całkiem nieźle :-) więcej będę mógł powiedzieć na jego temat po dłuższym okresie testowania. Ktoś napisał że ten Rom dał sgs2 nowe życie może słowa trochę przesadzone ale na pewno chodzi jak po red bullu ~ dodał mu skrzydeł :-D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
rolex

JA jedna znalazłem buga: MW nie działa właściwe a raczej jego zdolność edycji po zainstalowaniu kilku aplikacji i próbie wrzucenia ich do MW multi się zawiesza tzn. nie ma możliwości edycji paska co ciekawe nie można nic dodać i nic usunąć sprawdźcie czy u was jest to samo bo dla mnie to spraw ważna. Sam romik naprawdę fajny szybko działający ale poprawność MW i brak zumowania w przeglądarce jedna zmuszą mnie do poszukania jakiejś alternatywy choć w ciągu 3 dni przerobiłem chyba z 9 różnych opcji i żadna mi nie leżała. A jeszcze miesiąc temu wariowałem na przecieku i byłe wprost zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@u ja każdy znojdzie byki kajś, tylko aby wyśta chcieli wszytko mieć genał. Tak sie ni do, jo tyż musza czasym pokombinować, znaloz żech na xda to je dupne forum , tam je jak dogroc nowy wichajster multiwindow i żech znod i zainstalowoł. Tero chulo mnie multiW genał. Internet tyż żech popraioł i mom z innego softa przeglondarke i serfuja po www bez problemów. I powinkszo palcym na skraju genał :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
fop33

A ja mam takie pytanko: czy w tym romie jest wyłączony narastający dźwięk dzwonka gdy ktoś do nas dzwoni?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak wyłączony poza tym masz to w opcjach...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam, w galeri wyświetlają mi się chyba wszystkie grafiki,zdjęcia,symbole,ikony,jakie są w telefonie,jak zrobić żeby pokazywało tylko to co zwykle. W ustawieniach jest tylko pokaż całą zawartość lub zawartość picasa. Którego w ogóle nie mam.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam.u mnie prawie wszystko ok, prawie,

1.bo gdy na pasku powiadomień włączę rebot-recowery to zgłasza się błąd systemu.sprawdźcie u was czy wy też tak macie.

2.brakuje mi nagrywania rozmów którego często używam

3 co dokładnie wnosi modyfikacja back to kill itd.

4.podczas wykonywania połączenia, dokładnie po wybraniu osoby do której chce zadzwonić zamiast sygnału jest cisza i nie dzwoni mimo tego że ekran pojawia się taki jak podczas normalnego połączenia.

,pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez adamek82

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
kshell

@up

Ściągnij sobie z marketu galerię quickpic w niej masz opcję ukrywania folderów z niechcianymi zdjęciami.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
wez
Xinfinity Blue Remix-v1.4.2.zip

Instalacja:

1.Wejdź w recovery

2.unmount sd card

3.Instal zip. Tu wybierz motyw cierpliwie poczekaj

4.mount sd card

5.Reboot

No właśnie robię już kolejny raz tym sposobem,zawiesza mi się na wipe dalvik cache i nic.Czekałem 15 minut,dalej nic.Teraz system nie bootuje,stoi na logo samsung,czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?Zrobiłem ponownie full wipe,postawiłem system,no i drugi raz to samo...Ma ktoś jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.