Powuyo właśnie przetestowałem... szczerze mówiąc... kompletna klapa jak narazie. może z czasem rozwoju tego projektu bedzie coraz lepiej... póki co widgety nie działają...
rosalek http://www.idg.pl/news/349834/Android.na.telefonach.z.Windows.Mobile.html Dla osób zainteresowanych mały opis.
robbo2k Masakra i desperacja... ale jest to symptomatyczne ,że na Androida i iphona nie wyszło niz udające WM 🙂 . Czy to działa jako aplikacja czy jako wtyczka Today ? Wyglada jakby to była aplikacja zwykła.
uncleho Nie wiem na co narzekacie 🙂 Używam kilku telefonów w tym Toshiba g900 i ten programik w wersji 0.8.0 działa mi fajnie 🙂 Oczywiście nie jest to android ale ktoś kto nie ma telefonu z nim może nieco się pobawić 🙂 Interface bardzo zbliżony do mojego z Hero (czyli Sense), oczywiście działa znacznie wolniej ale przynajmniej jeśli się będzie w tą stronę rozwijać projekt można zapoznać się z interface'm systemu przed zmianą komórki 🙂 A swoją drogą chyba wrzucę to na stałe na SPV m2000 😃 Będzie fajnie wyglądać. Zastanawiam się tylko jak szybko zobaczę na allegro aukcje pt "Tylko u mnie SPV z Androidem" 😉