Skocz do zawartości
maxver

[OFFICIAL][4.3][PACMAN] P.A.C True All in 1 ROM [26.08.13]

    Rekomendowane odpowiedzi

    R3tiP

    Formatowałeś partycję systemową?

    Mount Storage - format /system.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxver

    Zrobiłem format wszystkiego oprócz zewnętrznej karty microsd. I nadal echo występuje a jakość rozmowy jest słaba, charczy czesto.

    Instalowalem kolejno ROM-> Gapps-> supersu->hotfix i po wejsciu nie działało tak samo po restarcie systemu.

    Na v20B stock to nie wystepuje.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Zrobiłem format wszystkiego oprócz zewnętrznej karty microsd. I nadal echo występuje a jakość rozmowy jest słaba, charczy czesto.

    Instalowalem kolejno ROM-> Gapps-> supersu->hotfix i po wejsciu nie działało tak samo po restarcie systemu.

    Na v20B stock to nie wystepuje.

    Ciekawi mnie kwestia tego echa podczas rozmów - czy występuje gdy jesteśmy połączeni z siecią 2G i 3G? Czy echo słyszy rozmówca, czy osoba dzwoniąca z P760?

    Do tej pory nie uświadczyłem tego problemu, ani na CM'ie, ani na PAC-manie. Na pewno przydałby się logcat i dmsg utrwalony podczas wykonywania połączenia telefonicznego.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Cinekk

    Zauważyłem, że pas o szerokości ok 3 mm w dolnej części ekranu nie reaguje na dotyk. Czy tylko ja tak mam?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    trollu

    adamz667 u mnie na stokowym JB echo występuje tylko jak mam włączone 3g i jest słaby zasięg na ustawionym na sztywno 2g nie ma żadnych problemow... dlatego poważnie rozważam odblokowanie bootloadera i granie innego romu

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    R3tiP
    Zauważyłem, że pas o szerokości ok 3 mm w dolnej części ekranu nie reaguje na dotyk. Czy tylko ja tak mam?

    Ja tego problemu doświadczyłem tylko w trakcie 'akceptowania/odrzucania' w SuperSU. Być może tam coś jest źle przeskalowane jeśli o buttony chodzi, tak to w reszcie systemu bez problemu łapie

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxver

    Jednak na stockowym też to występuje ale to echo jest bardzo cicho. Niestety na stockowym nie mogę ustawić 2G ponieważ mam Play i nie mam tej opcji. Ale na PACMAN 2G i 3G wystepuje echo. Adamz wyslałem ci logcaty na PM.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    R3tiP

    U mnie również echo nadal występuje, mimo zaaplikowania łatki od mike'a.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    maxver:

    Niestety nic tam się nie wyróżnia, brak w tych logach wyraźnych przyczyn.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxver

    Szkoda :/ jakies pomysły co mozna jeszcze zrobić aby znaleźć co jest powoduje błąd albo jak to naprawić?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x