Skareb89 moze napiszesz jakie przedmioty posiadasz, moze udało Ci sie uruchomić winde, albo wiesz coś na temat pokoju ktory jest monitorowany?
pawel666 Kurcze, ja utknalem wlasciwie na samym poczatku. Bylem tylko w pomieszczeniu z komputerem i wajchami na scianie i nie wiem jak je ustawic zeby zapalic swiatlo na koorytarzu (bo chyba do tego sluza?) Pomoze ktos?
promyk5 A ja mam pytanie jak zapisywac stan gry? NIe mam cierpliwosci zaczynac za kazdym razem od nowa :|
eksces ja nie moge ustawić tych kolorowych kółek na maszynie. może ktoś sobie z tym poradził? jeśli ktoś ma problemy do tego momentu to służę pomocą przez PW. tu nie bede wypisywał🙂
gresha Ustawiasz tak żeby z każdego kolka kolor odpowiadał sąsiedniemu kolorowi kolejnego kółka (wiem brzmi skomplikowanie ale to proste - dopasuj kolory ) ;] Grę przeszedłem całą walcie śmiało z problemami do mnie.
eksces hmmm nie kapuje ustawiłem tak ze kolory sie stykają i nic. może jakiś print screen albo odreczny rysuneczek?😃 będę wdzięczny
gresha http://img686.imageshack.us/img686/9748/mystique.jpg Kolory mszą sobie odpowiadać jak liczby na tym rysunku. Zielony do zielonego, fiolet do fioletu itd. Musisz pokombinować - nie wiem jakie ustawienie jest na starcie. Przyciskami na dole nimi obracasz, dopasuj je po prostu nie będzie trudno.
eksces aha 🙂 zaraz zajadę na chatę i spróbuję dzięki wielkie!! nie wiem czemu mi ot nie wyszło wcześniej:)
eksces klucz do tej maszyny jest chyba w sejfie z tego co pamietam, w jednym z pokojów koło automatu. po ustawieniu kolorków skonczenie gry zajeło 5 minut - dzięki gresha!
eksces otworzy się automatycznie jeśli wcześniej znajdziesz kod do niego. jest na jednej ze ścian w pikowanych pokojach. musisz na niego kliknąć i tyle.
swiety89 Witam proszę o pomoc, mam: Zapalniczke, śrubokręt, kluczyk, biały kabelek, kawałek papieru i tabletki nasenne Proszę o wskazówki co dalej zrobić
gresha Jesli uruchomiles swiatlo - to dojdz do konca korytarza i przestaw wozek - wdrap sie na niego i uruchom zapalniczka alarm pozarowy ( po uruchomieniu alarmu wiemy do czego zyskujemy dostep)
swiety89 Może faktycznie pomaganie nie ma zadnego sensu. jednak skoro tak to zastanawiam się jaki jest sens tworzenia forum po myślałem że są po to tworzone by podzielić się swoimi swoją wiedzą i doświadczeniem. Po co komuś tłumaczyć Jak należy postąpić w grze, albo zainstalować np cyanogena, albo zmodyfikować jakoś system skoro można pobawić się samemu a zajmie to "trochę" więcej czasu ale za to jaka satysfakcja będzie. Przepraszam skoro za bardzo zaśmieciłem forum i jeszcze raz dziękuję za pomoc gresha z tą zapalniczką