Skocz do zawartości
mikegapinski

[UNOFFICIAL] CM10.1 by mikegapinski

    Rekomendowane odpowiedzi

    Sasi
    ok. dzięki myślałem, że coś się poprawiło chociażby z tego względu ze gpu pracuje na taktach nexusa :)

    Czy na stocku masz jakieś problemy z jakąś grą? bo mi się jeszcze nie udało znaleźć takiej która by jakoś źle działała na tym telefonie :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    el9

    Poważniejszych problemów nie miałem, jednakże niektóre tytuły nie chodzą "idealnie" płynnie. vice city chodzi w miarę po kilku modach, nova 3 dałbym 4, deadtrigger na ics'ie czasem potrafił przyciąć jednak na jb chodzi "prawie" idealnie. No jedynie świeżutki conduit okropnie ścina. Dla niektórych płynne to 17fps, jednak ja tego nie toleruję.

    P.S Żeby nie było, że ciągle narzekam, tylko stwierdzam fakty.

    Mam nadzieję, że nie zniechęciłem osób przymierzających się do zakupu.W tej cenie nic lepszego nie dostaniecie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxver
    Mod na podmianę pamięci blokuje instalacje aplikacji. Trzeba czekać na lepszy sposòb,bo nie pogramy w sporo ważące gry.

    Mi Real Racing 3 smigalo normalnie na pacmanie i po zmianie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jaco12

    Dziwne...na tym romie i na Avatar Rom mi aparat nie działał pomimo różnych wipe'ow,czyszczenia cache itp. Z restorowałem na PACman'a i działa mi aparat...Co to może być ? Chce mieć ten rom,ale bez aparatu to lipa...Czemu jak wgrywam rom od nowa to mi nie działa aparat,a jak przywróciłem na pacmana to działa. Tak BTW. Mógłby ktoś podać jak dokładnie się formatuje całą karte sd z poziomu recovery ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wgraj przez KDZ JB i ponownie recovery i cm10'1 z wipe. Powinno pomóc.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxver

    Mount & storage -> format external_sdcard

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jaco12

    Coś miałem popierniczone z tymi kartami...dawałem format external_sd i jakiś błąd,że się nie da..Zrobiłem format sdcard i format system chyba i wgrałem ten rom i aparat działa...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    noexde

    no i masz pierwsze zawieszenie sie telefonu na unofficial CM10.1 bez wyjecia batt nie przeszlo, oby tych zawieszek nie bylo :P

    lge optimus p760 via tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Znalazłem jednego buga i prosiłbymo potwierdzenie lub obalenie (bede wiedzial czy ja mam cos poprostu nie tak). Mianowicie w opcjach zaawansowanych WIFI zaznaczyłem aby nie było wifi w trybie uspienia, u mnie mimo wszystko polaczenie jest utrzymywane.

    Edit: Jeżeli oglądamy wideo (youtube, galeria) i naciśniemy na ekran aby sprawdzić godzine, to pasek nie chowa się do końca i mruga. Wystarczy dac ekran na pion i znowu do trybu portretowego

    Edytowane przez alusjan

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jaco12

    Jeśli chodzi o Wi fi to chyba faktycznie nie usypia sygnału,cały czas jest połączony.

    A nie, jednak usypia wi fi,ale trzeba dłużej poczekać.

    Edytowane przez jaco12

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x