Skocz do zawartości
Spikers

Niedziałający youtube

    Rekomendowane odpowiedzi

    Cześć.

    Posiadam kernela ALFS 09c i roma GingerSony na swoim Sony Ericssonie Xperia X8.

    Problem jest taki, że mam problemy z załadowaniem youtuba w aplikacji Youtube pobranej w Google Play i w przeglądarce www.

    Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Marik

    Inne apki mają dostęp do internetu?

    Spróbuj pobrać YouTube jeszcze raz.

    A co do przeglądarki to jaką masz? Flasha masz wgranego?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Flashowałem wszystko na nowo, wgrywałem kilka krotnie na nowo aplikację Youtube i nadal nie działa.

    Co do przeglądarki mam oryginalną wgraną przez GingerSony, ale na innych też nie działa, próbowałem na Dolphin Browser Mini. Inne Apki mają dostęp do internetu, bo wyświetlają się reklamy

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Marik

    Nie, nie chodziło mi o flashowanie ale o flash playera, bez niego nie uruchomisz żadnego filmu w przeglądarce.

    Powiedz mi co znaczy nie działa? Nie uruchamia się, zamyka się po uruchomieniu...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Flash nic nie daje.

    A z tym yt to wygląda tak, że włącza mi się i leci filmik, ale potem gdy włączam następny to mi się ciągle ładuje.

    Próbuję wtedy kliknąć powrót i się ścina, jedynym rozwiązaniem jest kliknięcie przycisku home i zatrzymanie aplikacji internet czy przeglądarkę w ustawieniach/aplikacje/uruchomione usługi, lub po prostu klikać cały czas przycisk potrów aż wyskoczy komunikat, że program przestaje działać i wybrać Wymuś zamknięcie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Marik

    No to faktycznie dziwne.

    Może jakieś problemy z netem?

    Wcześniej wszystko działało czy jest tak od początku?

    Możesz jeszcze usunąć cache przeglądarki albo w recovery zrobić wipe cache.

    Ewentualnie spróbuj użyć innej apki do youtubea, ja używam TubeMate i nigdy nie było problemów.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Bywały problemy z internetem ale tylko w telefonie coś z wi-fi nie pykało, ale po Reboocie wszystko wracało do normy.

    problemy z yt zaczęły się od zmiany kernelu z nAa na ALFSA.

    Co do cache usuwałem i robiłem recovery wipe cache. Spróbuje zaraz tego TubeMate.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Marik
    problemy z yt zaczęły się od zmiany kernelu z nAa na ALFSA.

    No to masz winowajcę.

    Albo coś źle się wgrało albo musisz wgrać jakieś fixy do kernela, bo dziwne to zachowanie wifi u ciebie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    aha, to pozostaje mi wgranie innego kernela, a co do tej apki, to nie potrawie odtworzyć filmu :P

    dzięki za pomoc i piwko masz w kieszeni ^^

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x