Skocz do zawartości
th0m4s

[ROZWIĄZANE]Brak Bootimage po aktualizacji do 2.1

    Rekomendowane odpowiedzi

    Jak naładuje baterie to spróbuje i dam znać czy działa.

    ---------- Post dołączono o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

    Wszystko działa jak należy! Zrobiłem tak jak w instrukcji trzy razy flaszowałem fona ale się opłacało mam bootlogo wgrałem recovery i wszysto widać, były tylko problemy ze sterami do fastboota i modemem. Można dać tutka do pierwszego posta. Teraz zacznie się zabawa :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mamy rozwiązanie, a w czym był problem?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    potwierdzam, po zrobieniu wszystkiego według instrukcji th0m4s wszystko działa

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A ja Was zmartwię bo niestety u mnie nie pomaga owa instrukcja, robiłem już z 5 razy i niestety brak logo :-(

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    "Ponawiamy proces dla out.kdz

    Następnie zostaje już wgrać interesujący nas soft + reovery."

    Dla tego tez wyjac baterie, czy samo flashowanie po flshowaniu?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    th0m4s
    A ja Was zmartwię bo niestety u mnie nie pomaga owa instrukcja, robiłem już z 5 razy i niestety brak logo :-(

    Szczerze mówiąc mnie to niemartwi - bo mi działa ;)

    A tak poważnie radze spróbować jeszcze raz dokładnie tak jak w opisie - mi to tez za pierwszym razem nie zaskoczyło - ba nawet przez moment android już nie wstawał tylko telefon wisiał na bootloaderze - ale suma sumarum uważam że warto było ;)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Działa :-) 7 razy flashowanie i w koncu załapał logo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie chce mi sie wlaczyc download mode ;/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    nie zawsze musi byc widac przy pierwszym flashowaniu v20 ale jak juz przeflashujesz v20 to pojawi się

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x