Trochę mnie zasnuciłeś ;-) ja sam bardzo nie lubię kiedy w autobusie słyszę muzykę od kogoś innego. Do tej pory na nokii bh-503 nie było takiego problemu.... a może nie jest z tym bardzo źle? Ktoś mógłby się odnieść do tego problemu?
Wysłane z mojej MILESTONE, przy użyciu TAPATALK PRO
Edycja 1:
Dzisiaj kupiłem Seenheisery HD201. Oprócz trzy metrowego kabla wszystko jest okej;) Serio, ten kabel to porażka. Wiem, że słuchawki nie dają z siebie wszystkiego, że muszą się jeszcze wyrobić, ale zapowiada się ********** 😉
Edycja 2:
Po krótkim okresie użytkowania muszę napisać o pewnej wadzie hd-201. Nie, nie chodzi o dźwięk, ten jest za******y. Chodzi o mini-jacka. Siedzi on dosyć luźno w motce i często słuchawki się odłączają od telefonu, nawet w kieszeni. Jest to troche uciążliwe, bo po takim odłączeniu muszę wyjąć telefon z kieszeni i włączyć muzykę ręcznie na telefonie. Zdarza się to nawet kilka razy pod rząd już chwilę po włożeniu telefonu do kieszeni. Można się domyśleć, że jest to bardzo uciążliwe. A i trzymanie pęczka zcepionego gumką kabla w kieszeni obok telefonu tez nie jest zbyt wygodne. Z chęcią zamieniłbym te słuchawki na inne.