Gwozdek Natan W moim przypadku zostałem trochę skazany na Mystic Blue - tylko taki kolor był w promocji IMO, drugi najładniejszy zaraz po Amber Sunrise 😃
malpaso claudio86 Ja oglądałem czarną, aurorę i breathing. Zdecydowanie najładniejsza jak dla mnie aurora i taka też u mnie wylądowała tydzień temu. Ja też oglądałem te kolory. Wygrał klasyczny czyli czarny. Wg mnie najbardziej uniwersalny i nigdy nie będzie obciachowy. Miałem telefony w różnych kolorach ale u mnie czarny zdecydowanie wygrywa. Następny i kolejne też będą czarne.
[usunięty] A ja właśnie zawsze miałem czarne. Teraz wybrałem AURORA blue i mimo roku nie znudził mi się ani trochę! Mam spigena crystal clear, podrapał się już trochę ale jak zdejmę go czasem to czysta przyjemność popatrzeć na te kolory
sovisible Do mnie dziś dotarł w kolorze czarnym... ale jak wyżej, niewiele pożytku z koloru skoro i tak wylądował od razu w neo hybrid ?
pol189 Aurora w przezroczystym etui Nillkin jest BOMBOWY. Zaraz po premierze wybrałem ten kolor i do dzisiaj ma dla mnie "To Coś". Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
sebo7w7sebo7w7 Kolorki zostawcie Paniom 😉 posiadam bieda edition black [emoji51] wymienilbym na każdy inny [emoji12]Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
cerber111 Gwozdek @cerber111 Ale w temacie chodzi raczej o oryginalny kolor obudowy... 😉 Wiem wiem. Taka ironia... Kolor ma najmniejsze znaczenie. Liczą się możliwości za odpowiednią cenę
crupez cerber111 Kolor ma najmniejsze znaczenie. Nie zgodzę się, nie bujałbym się z różowym telefonem 😃
Gwozdek Też się nie zgodzę, bo gdyby kolor nie miał znaczenia, to brałoby się losowy, który jest na stanie, a nie w większości czarny 😉Gusta i guściki, nie podlega to ocenie, ale to pokazuje, że większość to osoby lubiące klasyczne designy, ale są też tacy, co nie chcą monotonii. 😉