bartek4334 Witam. Poszukuję smartfona raczej nowego aczkolwiek nie wykluczam używanego do 800zl. Przeznaczenie standardowe, ma dzwonic, sms'ować, FB, YT, wzgledny aparat, i żebyza pół roku nie zamulił ? Co polecacie? Pozdrawiam ?
nikkihermiston Smartfon do 800 zł, który ma nie zamulić po roku. No nie wiem czy uda Ci się znaleźć, Nic drożej nie może być? Jeśli jednak w tej kwocie to poszukaj sobie odpowiedni model OnePlusa.
bartek4334 Niestety 800zl to już max. Wiem, że są o wiele droższe urządzenia, ale uważam że do zwykłego użytkowania wystarczy ? Nie szukam sprzętu który za rok będzie szybszy, ale żeby jakoś dało się go użytkować. Normalne będzie niewielkie spowolnienie, ścinki itd. ale żeby użytkowanie go nie było zbyt uciążliwe ?
bartek4334 hehs w promocjach można wyrwać realme 6/6s za 799 A co to jest realme. Mozesz naswiecic mi temat tego producenta bo tsk szczerze mówiąc to nawet do Xiaomi ciężko mi sie przekonać ? A co powiecie na takie telegony jak: - Xiaomi Redmi Note 8T - Xiaomi Redmi 9 - Motorola Moto G8 - Samsung Galaxy A30s - Huawei P40 Lite E
hehs bartek4334 A co powiecie na takie telegony jak: - Xiaomi Redmi Note 8T - Xiaomi Redmi 9 - Motorola Moto G8 - Samsung Galaxy A30s - Huawei P40 Lite E nadal ta 6/6s będzie lepsza od któregokolwiek z nich (tzn wydajniejsza), no i dłużej aktualizowana od np takiego note'a 8t (bo 8t skończy na 10, 6/6s dostaną 11)
spec-naz1 @bartek4334 Realme należy do tego samego koncernu co firma OnePlus. BBK to jednaz największych Chińskich firm.