[usunięty] Hej znalazłem świetny program który pozwoli nam na usunięcie blotware z naszych telefonów. Można odinstalować wyłączyć zainstalować apki a także w przyszłości nadać aplikacjom uprawnienia administratora. właśnie pozbyłem sie facebook services dwoma kliknęciami myszką 😉nie mam wiedzy co by warto wyrzucić z naszych OP ale dodawajcie w komentarzach czego sie wy pozbywacie z telefonu 🙂 można przygotować w apce config i dzielić sie nim i oczyścić nasze telefony ze zbędnych prądożernych apek 😉 APP Control
gianni_zambrotta Może ktoś poradzi co takiego pradozernego można usunąć 😉Jestem ciekawy tejże apki czy coś w ogóle da w materii baterii usuwając zbędne wybudzają w w czasie bezczynności apki.Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka
[usunięty] Mimo że usuniesz facebook to i tak pozostają 3 aplikacje Facebooka działające w tle ja się pozbyłem i jest coś lepiej
emerowo a jakie [usunięty] Mimo że usuniesz facebook to i tak pozostają 3 aplikacje Facebooka działające w tle ja się pozbyłem i jest coś lepiej a jak nazywają się ? Bo odinstalowałem wszystko co było z "facebook" i nic nie widze więcej ...