Witam wszystkich!
Jest to mój pierwszy post, niestety od razu z prośbą o pomoc a nie żadną poradą.
Zdarzyła się głupia rzecz - ustawiłem kod blokady swojego ekranu w swoim S7, a później wyleciał mi on z głowy... Wiem od której strony zacząłem i walczę, ale po około 60 próbach już trochę zaczynam tracić nadzieję...
Niestety Google usunęło swoją opcję z zablokowaniem i odblokowaniem telefonu (jestem zalogowany, mam neta, jest wszystko), a na koncie Samsung nie jestem zalogowany, więc po jabłkach...
Pytanie, czy da się jakoś pozbyć blokady ekranu albo w jakiś magiczny sposób zgrać dane?
Telefon jest cały czas włączony, normalnie funkcjonuje. Nie mam włączonej opcji debugowania przez USB...
Znalazłem nawet tutaj na forum temat o AROMA file manager - pytanie czy uda mi się dostać do telefonu dzięki temu programowi przy obecnych zabezpieczeniach androida?
Czy istnieje jakakolwiek możliwość wyciągnięcia czegokolwiek z tego telefonu? Naprawdę stoję mocno pod ścianą 🙁 Gdyby ktoś byłby w stanie pomóc to błagam!
Czy to, że to telefon ze Stanów (SM-G930T1) może jakoś utrudnić/uniemożliwić procedurę? A może jestem skazany na porażkę?
Jest jakiekolwiek wyjście czy tylko hard reset? Proszę o pomoc!
Zapomniałem dodać, może to pomoże - telefon ma włączone wyszukiwanie sieci WiFi i jest sparowany z dwoma takimi sieciami. Może da się wejść do telefonu przez WiFi? Ostrzegali przed łączeniem się z WiFi w miejscach publicznych, więc może da się jakoś uzyskać dostęp w ten sposób?