Jak ktoś chce tanio i BEZPROBLEMOWO to tylko laserowa! Niby atramentowki są tańsze na chwilę, ale na laserowej wydrukujemy dużo więcej co w ogólnym rozrachunku wyjdzie taniej, a do tego jak ktoś drukuje od czasu do czasu to nie ma problemu np z zastygajacym tuszem, czy cieknacymi pojemniczkami na tusz które są chińskimi zamiennikami
default_wink.png
Dokładnie. Sam kupiłem Samsung CLX-3305 i od 6 lat (bo tyle ją mam) mam spokój. Tonery nabijam w zaprzyjaźnionym sklepie komputerowym za ok. 70zł/kolor, i przy moim obecnym drukowaniu to już nie pamiętam, kiedy nabijałem ostatnio. Kupiłem tego Samsunga ze względu na to, że siostrzeńcy sporo drukowali najpierw do szkoły, potem na studia, a jak się wyprowadzili, to stwierdziłem, że skoro drukarka sprawna, to nie będę zmieniał. Miałem poprzednio atramentówkę Brothera DCP-357C chyba jak mnie pamięć nie myli, i mimo że to był dobry sprzęt, bo 7 lat ją miałem, tak w końcu się zepsuł, a naprawa była nieopłacalna. Do niego też zamienniki używałem, nie jakieś tam no name chińskie, tylko od Laser Jet, ale problem był taki, że bardzo brudziły przy wymianie, trza było w rękawiczkach gumowych to robić. Dlatego zdecydowałem się na kupno laserówki.
Huawei P30 | Tapatalk