gianni_zambrotta Czy działa to w Mobile Vikings ?Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka
Tofik1993 Czy działa to w Mobile Vikings ? Mam op8 z kartą vikinga i nie widzę volte:) Wysłane z Oneplus 8 [emoji6]
Montek92 Działa w Orange, ale sposobem! Napisałem krótki poradnik na stronie xda: https://forum.xda-developers.com/oneplus-8t/how-to/how-to-wifi-calling-volte-8t-update-t4191523
[usunięty] W play na kartę działają mi obie usługi. Świetny podcast o telko w tym vowifi i volte Prosto i bezpośrednio o Telekomunikacji (google.com)
[usunięty] @daro1789 W play na kartę działa bardzo dobrze. W T na kartę nie działa. Reszta opów nie wiem.
daro1789 Coś ten kod *#800# Po wpisaniu na klawiaturze nic się nie dzieje Pozdro [usunięty] @daro1789 W play na kartę działa bardzo dobrze. W T na kartę nie działa. Reszta opów nie wiem.
daro1789 To jest tej kod co się wchodzi w te menu. Z tej instrukcji co jest podana w linku dodana zawartość [usunięty] W Play nie używałem kodów. W t sieć musi dać wsparcie. Nie wiem co to za kod. Chodzi mi o ten kod co wybiera się z klawiatury żeby wejść w menu. Jest to w instrukcji podanego linku
Pshemo Cześć, w Mobile Vikings na nowym numerze wskoczyło pięknie samo wszystko, jednak na przeniesionym z plusa VoLTE i VoWiFi brak... Wie ktoś czy i jak można wymusić tę aktywację? Bo na tym nowym numerze wszystko pięknie śmigało
Pshemo Pshemo Cześć, w Mobile Vikings na nowym numerze wskoczyło pięknie samo wszystko, jednak na przeniesionym z plusa VoLTE i VoWiFi brak... Wie ktoś czy i jak można wymusić tę aktywację? Bo na tym nowym numerze wszystko pięknie śmigało Odkryłem, że wystarczy włożyć kartę SIM do wspieranego oficjalnie urządzenia, poczekać chwilę i/lub wykonać jedno połączenie, tak żeby pojawiły się ikonki VoLTE i VoWiFi. Następnie przełożyłem kartę do 8T i obie usługi działają bez problemu.
montezuma @Pshemokody wPlusie Volte *101*11*1317# i zielona słuchawka. Na WiFi Calling *101*11*1327# i zielona słuchawka
swierzak3595 Działa wam VoLTE i VoWIFI w abonamencie Plusa? Mimo aktywacji usług nie mam wybranych opcji w menu telefonu. Idzie coś na to zaradzić? Po włożeniu karty innego operatora np. z Red Bull Mobile te usługi stają się aktywne. Co jest więc problemem po stronie Plusa?
[usunięty] Tak Plus nie wspiera 8T, tak zwyczajnie. Operatorzy maja problem z 8T. Tylko w Play działa mi volte bez problemów.
Patika U mnie w orange nie działa VoLTE oraz WiFI Calling. Na poprzednim telefonie działało, czyli S9+. Sprawdzę metodę z linku i dam znać edit: Działa, wystarczy użyć sposobu opisanego wcześniej. Zarówno VoLTE jak i WiFi Calling. Kwestia jak długo zanim Orange mi wyłączy te usługi :D. Będę włączał aż do oporu
piotrzet23 @Patika Nic ci to nie da. Po za tym nie ma znaczenia czy telefon ma czy nie. Jest to blokowane systemowo przez Orange u nich. Nawet jeśli konsultant włączy to po kilku dniach i tak znikinie,
maciek111 @piotrzet23 nieprawda, mieszkam w miejscu gdzie nie ma zasięgu zbyt dobrego, wystarczyło im wytłumaczyć że gdy nie włączą VoWiFi na stałe to zmienię sieć na inną niż orange i działa już od kwietnia bez zarzutu na OP6
piotrzet23 @maciek111 Ja nie wiem co tobie zrobili fakty są takie jak pisze Orange na stronie. I to jest to na co się powołują przy reklamacji. Mnie nie interesuje co ty masz. Mnie interesuje co jest napisane w regulaminach czy na stronie Orange.