keppel123 Kupował ktoś z was jakiegoś dacasłuchawkowegona usb C do s10+? Szukam czegoś co napędzi troche lepiej soundmagic e50 bo jednak wyjście audio w galaxy s10 nie należy do najlepszych, polecacie jakiegoś niedrogiego dongla? Myślałem nad meizu hd, używał ktoś?
szymibtw keppel123 Kupował ktoś z was jakiegoś dacasłuchawkowegona usb C do s10+? Szukam czegoś co napędzi troche lepiej soundmagic e50 bo jednak wyjście audio w galaxy s10 nie należy do najlepszych, polecacie jakiegoś niedrogiego dongla? Myślałem nad meizu hd, używał ktoś? Ibasso DC03 używam i polecam 🙂
keppel123 szymibtw Ibasso DC03 używam i polecam 🙂 Przecież ibasso dc03 nie działa na Galaxy s10+ xD wiem bo mam go w pc
szymibtw keppel123 Przecież ibasso dc03 nie działa na Galaxy s10+ xD wiem bo mam go w pc Co ty pleciesz za głupoty. Działa mi na każdych słuchawkach 3,5mm a mam w domu 5 różnych.
keppel123 No podpinam ibasso dc03 do Galaxy s10+ z stockowym softem xeo one ui 3.1 i android 11 i nie działa, nie widzi go telefon, w którymś ze sklepów nawet była notka w opisie że dc03 nie działa z samsungami, do Samsunga kupiłem shanlinga ua1 i też jest sztos dac
szymibtw keppel123 No podpinam ibasso dc03 do Galaxy s10+ z stockowym softem xeo one ui 3.1 i android 11 i nie działa, nie widzi go telefon, w którymś ze sklepów nawet była notka w opisie że dc03 nie działa z samsungami, do Samsunga kupiłem shanlinga ua1 i też jest sztos dac Nie wiem co masz z telefonem ale u mnie działa i napędza Akg k240 mk2. Kiedyś czytałem i problemy były na a10 ale na a11 zaczęło działać.
keppel123 szymibtw Nie wiem co masz z telefonem ale u mnie działa i napędza Akg k240 mk2. Kiedyś czytałem i problemy były na a10 ale na a11 zaczęło działać. Sam nie wiem co mam.Mówie jak jest, wpinam, niby ta dioda niebieska się świeci, ale audio nie leci przez słuchawki tylko z głośników.
szymibtw keppel123 Sam nie wiem co mam.Mówie jak jest, wpinam, niby ta dioda niebieska się świeci, ale audio nie leci przez słuchawki tylko z głośników. Ja korzystam z PowerAmp pełnej wersji i tam sobie ustawiam wyjście OTG 🙂
keppel123 szymibtw Ja korzystam z PowerAmp pełnej wersji i tam sobie ustawiam wyjście OTG 🙂 Aha, no to teraz to ma sens, a na innych odtwarzaczach tych mniej "pro", działa ci ibasso?
szymibtw keppel123 Aha, no to teraz to ma sens, a na innych odtwarzaczach tych mniej "pro", działa ci ibasso? Nie uznaje innych odtwarzaczy i nie sprawdzałem. Szkoda czasu na głupoty 🙂 proponuję zainwestować te grosze w pwlna wersję