fpainf12 Witam, Gdy włączam telefon, nie mogę włączyć aparatu. Gdy wchodzę na Snapchata wyświetla mi się powiadomienie, że Snapchat nie może włączyć kamery. Mam tak również w innych aplikacjach, które potrzebują dostępu do kamery, a ikonki aparatu nie ma nigdzie w telefonie, ani w aplikacjach. Wczoraj robiłem aktualizację Androida.
WunderWungiel fpainf12 Wczoraj robiłem aktualizację Androida. Czy to siędzieje po aktualizacji? Jak nie, to od kiedy? Czy wcześniej działał? Czy jesteś pewny, że nie jest on uszkodzony?
fpainf12 Tak, to się dopiero stało po aktualizacji, na pewno nie jest uszkodzony, wcześniej działał, dopiero po aktualizacji na andrioda 8.0 wystąpił ten problem, można jakoś cofnąć tą aktualizacje?
WunderWungiel fpainf12 można jakoś cofnąć tą aktualizacje? Raczej nie, chyba że się mylę. Trzeba by było wgrywać nowy stock ROM od nowa - starszy build. A z pobraniem go dla tego modelu jest kiepsko, nie jest zbyt popularny. No kiepsko to widzę. Trzeba chyba poczekać na kolejny update, który naprawi ten bug
dzidexx Zajrzyj na stronę Kiano, jeśli są romy do pobrania - będą z instrukcją. Ewent. skontaktuj się z nimi. Gwarancja się skończyła? @fpainf12