piotrekjuniorr Cześć. Od jakiegoś czasu galeria systemowa nie widzi żadnych folderów ze zdjęciami oprócz zdjęć z aparatu. Co juz zrobiłem do tej pory: myślałem że to wina karty SD więc przeniosłem wszystkie zdjęcia do pamięci telefonu - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) sformatowałem karte SD i przenioslem wszystko spowrotem na karte -galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) zainstalowalem aplikacje miumi gallery z apkmirror najnowsza wersje -galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) usunalem najnowszy update - galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) czyściłem dane aplikacji, zatrzymywałem ją -galeria widzi tylko zdjęcia (archiwum nie) Podsumowując aplikacja uwzięła się żeby widzieć TYLKO zdjęcia robione aparatem, a innych starych zdjęc w innych folderach NIE.
WunderWungiel piotrekjuniorr (archiwum nie) Co to znaczy - że masz zdjęcia w archiwach? Może innągalerię wypróbuj- np. Piktures ?
WunderWungiel piotrekjuniorr Archiwum = stare zdjecia JPEG w innych folderach To wszystko jasne ? piotrekjuniorr Piktures i inne apki wszystko widzą, ale ja bym chcial korzystac z systemowej apki 🙂 Czemu? Inne apki mają więcej funkcji i są lepsze (zwykle ?) piotrekjuniorr Od jakiegoś czasu Od jakiegośkonkretnego wydarzenia? Aktualizacji systemu, MIUI, itp.? Nie mieszałeś nic w ustawieniach Galerii?
piotrekjuniorr Archiwum = stare zdjęcia JPEG w innych folderach Piktures i inne apki wszystko widzą, ale ja bym chciałkorzystaćz systemowej apki 🙂
WunderWungiel @piotrekjuniorr To już coś?No, ja Ci się nie dziwię. Tego się nie powinno robić, najlepiej w ogóle wyłączyć fona przed wyjęciem SD. Nie możesz korzystać z innej apki? Przetestuj ich wiele, a któraś Ci się spodoba 🙂 Piktures Zdjęcia Google Memoria To tylko przykłady 😉
piotrekjuniorr Seiko W galeri wejdz w albumy tam wszystko masz Jakby bylo to bym nie prosil o pomoc 🙂 Na karcie wyglada to tak: A w galerii tak: Ale jak widzice jakims cudem? Pojawil sie album z 2016r a nic nie robilem!!!! OGARNAŁEM 😃 wystarczyło stworzyć nowy plik graficzny i wrzucic do kazdego folderu 🙂i apka juz "zassała" reszte zdjec 🙂