Jestem po pierwszej konfiguracji i jak dla mnie sztos. Konfigurowałem wszystko co się dało, przetestowałem wszystko co się dało i jestem mega zadowolony. Podczas 1.5h konfigurowania nie zagrzał mi się nawet na sekundę także nie wiem o czym mowa. A instalował dobre 50 aplikacji. W 1.5h konfiguracji na WiFi zeszło mi 20% baterii także po mojemu jest bardzo dobrze. Bo wiadomo część apek uśpi. A w trakcie konfiguracji telefon chodzi na 100%. Ekran przełączony na wqhd oczywiście i długo włączona lokalizacja póki jej nie wyłączyłem.
Głośniki dla mnie top of the top.
Ekran top of the top. Lekka poświata niebieska pod kątem 45 stopni na rogach jest ale tak jak pisałem jest to normalne przy zagiętych ekranach. Nie jest to wada i osobiście używając mate 30 pro jestem do tego przyzwyczajony. Nie jest to jakoś mega widoczne ale ktoś kto się lubi czepiać może to dostrzec.
Rysik narazie bardzo mało testowałem także się nie wypowiem.
Aparat tak na szybko przetestowany to w prawie ciemnym pomieszczeniu robi kozackie foty w automacie. Więcej nie testowałem.
Jakość wykonania 10/10
Wibracja lepszej w żadnym urządzeniu nie miałem.
Kolor zielony to majstersztyk. To tak na szybko. Jak macie jakieś pytania to walcie śmiało.