gino82 Wincenty To jest tylko na android 14. Robisz aktualizacje jest lipiec , potem wpada ta Google Play i robi się listopad jak w 13. Następnie teraz w styczniu kolejna aktualizacja systemu od Samsunga i znów jest lipiec…
jeronimo Czy model s24 U ma super szybkie ładowanie czy nie. Bo w ustawieniach widzę tylko szybkie ładowanie i ładowanie bezprzewodowe.
gino82 jeronimo Przecież nie ma już tego ustawienia też w S23 Ultra. Jest tylko normalne lub szybkie i ładujesz na ile pozwala podłączona ładowarka.
pawel1902 Emil92 Tak w opcjach programisty zmieniłem opcje kontrast na średnią a potem na wysoką i nic to nie pomogło w ogóle dalej kolory takie wyblakłe jak myślisz poprawią to w aktualizacjach czy raczej nie ?
Wincenty pawel1902 Te dziwne kolory u niektórych to są problemy z wyświetlaczem. Zaraz wleci nowy wątek to sobie poczytajcie.
sonytapes Telefon generalnie sztos, super działa zasięg minimalnie lepszy niż na s23u, kultura pracy krok do przodu ale ekran… porażka. Kolory wyraźnie bledsze, zmiana ustawień na żywy na granicy percepcji. Szkoda. Jak nie poprawią tego w aktualizacji to niestety z żalem ale odeślę.
rygiel1974 PiPoLiNiO Ciekawe Twoje podejście, żeby wypowiedzieć się o ekranie trzeba mieć reputację 🙂 🙂
Wincenty PiPoLiNiO Tutaj też masz płatnych trolli? -> https://forum.android.com.pl/topic/385988-seria-galaxy-s24-problemy-z-wyswietlaczem-czy-jestes-tym-dotkniety Jesteś od 12 lat na forum czy masz tyle lat? To że ty na dwóch szt. nie masz wady wyświetlacza nie oznacza że inni też go nie będą mieć. Jak ktoś gdzieś napisał. Jesteś naprawdę dziwny.
eNse monroe aparaty od s22 są dokładnie te same w wersji 'nie ultra' co też jest trochę śmiechem na sali
monroe eNse Niestety wiem o tym ale taki Google potrafi softem poprawić znacznie jakość zdjęć. Miałem niewielką nadzieję, że w tym przypadku będzie podobnie bo np. różnica pomiędzy S22 a 14 pro w trudnych warunkach oświetleniowych jest duża…
eNse ipsec A po co go zostawiać, skoro ludzie tu narzekają po przesiadce z S21 że są niezadowoleni? Mam dawać sobie pluć w twarz i udawać że deszcz pada? 😂
it_s sirrah777 Brak możliwości wyłączenia dolnej belki jest słabe… GoodLock + Navstar. Ustawiasz na transparent hint. Dalej kablem na adb piszesz: adb shell settings put global navigation_bar_gesture_hint 0 Wyłączasz i ponownie włączasz wyswietlacz. Zapominasz o belce na zawsze.
Wincenty it_s No nie do końca, nadal jest to obejście. Pasek nadal Ci się wysunie i dlatego trzeba użyć NavStar’a żeby był niewidzialny. Możesz odczuć minimalnie gorszy komfort sterowania gestami.
PiPoLiNiO it_s Przez adb nie jest czasem tak, że po ponownym uruchomieniu telefonu musisz znowu pisać komendę bo pasek wraca?
Tomasz_Sobczak @monroe eNse słuchanie opinii ludzi z forum, gdzie większość to jacyś chorzy maniacy, dziwacy kupujący telefon dla słuchawek itd jest jak wybieranie żony przez rodziców. Ktoś chce wiedzieć jaki jest niech idzie do sklepu i się pobawi. Ja z S24Ultra jestem zadowolony po przesiadce z S22 Ultra. Poza tym jak zawsze, potencjał będzie widać po paru pierwszych aktualizacjach, ale nawet bez tego jak dla mnie jest dużo lepiej niż na S22U.
it_s Wincenty o czym Ty mówisz? To usuwa ten pasek, możesz usunąć też miejsce, które generowal ten pasek, a calesterowanie odbywa sie tak samo nawet circle to search działa.
Wincenty it_s W szybkim samouczku jest napisane: "Keep NavStar installed.". Jak myślisz dlaczego? Wyłącz lub odinstaluj NavStar i leciutko muśnij palcem w górę navbar. Co widzisz? https://www.androidpolice.com/hide-gesture-bar-samsung-one-ui-61-circle-to-search/