ManHunt Potwierdzam, próbuję już trzeci raz wgrać XEO na Galaxy A52s 5G, a branding Plusa jak był tak jest. Nie wiem czy coś robię źle czy mam złą paczkę pobraną z https://samfw.com/
Strasznie to irytujące bo chciałem się pozbyć logo Plusa wyskakującego podczas startu i zamykania, mieć "czysty" telefon. Aż pobrałem wszystkie pięć paczek: XEO, PLS, PRT, TPL oraz OPV żeby sprawdzić i wyszło na to że pierwsze 4 są identyczne (XEO, PLS, PRT, TPL) jeśli chodzi o rozmiar (co do bajta) wszystkich plików z tych paczek. Jedynie OPV się różni i zdecydowałem się na próbę wgrania tego softu od Orange (bo mam u nich umowę, więc jakoś bym przebolał ich branding). Ale nie udało mi się, wyskakuje jakiś błąd w Odinie, tak jakby się nie zgadzała wersja softu 🤔 Próbowałem najpierw tylko z opcją "Auto Reboot" i F. Reset Time", potem też z "Re-Partition" i plikiem PIT, ale cały czas to samo… Może jest jakaś "blokada" jeśli ROM za dużo razy będzie wgrywany? Albo branding Plus'a ma jakąś blokadę uniemożliwiającą wyczyszczenie ich brandingu?