GRIZZLY1 Takie że widać trzeba czekać na okazję lepszą niż teraz bo zmiany względem 4 są nie duże a dopłata już zdecydowanie tak. Co z płaskiego składania na równo jak ja już na F2 uzyskałem taki efekt dzięki etui.
natha Odpadla chyba tez grupa kupujących jak ja, bralam foldy bo byly na snapie. S23U jrat tak udany i kompletny jako smartfon, że chyba na rynku androida nie ma konkurencji
GRIZZLY1 natha po części też tak pewnie jest jak mówisz. Ja rozważam jego zakup bo brakuje mi dużego ekranu ale dopiero jak trafi się w zdecydowanie niższej cenie. Chyba że trafi się F4 na wyprzedaży za poniżej 5k to może wtedy wroce do folda ale wtedy też i chyba zostawię s23u który rzeczywiście jest bardzo udany
Arkadiush natha GRIZZLY1 Macie rację co do S23U bo moja żona posiada taki. Telefon kompletny mega dobre zdjęcia i parametrami jest zbliżony do Folda. Natomiast ja użytkuje Folda na codzień i jestem mega zadowolony z tego telefonu. Cena jest zaporowa ale jednak chyba warto wydać tyle za składaka 😉
lukasszz Bardzo czekałem na 5 i teraz się ciągle wacham nad 4 w przypadku co oferuje 5. Dlatego chcialbym opinie na temat baterii itp. Jak ktoś ma i używa będę wdzięczny za info. I jakieś przykładowe foto 5
LukaszSmycz wnone Tak, posiadam od premiery, rewelacja, miałem wcześniej Folda 4, S23U, obecnie mój iPhone 14 Pro Max leży na półce, a obydwie karty SIM są w Foldzie 5. Telefon rewelacja.
GRIZZLY1 LukaszSmycz to świetnie się składa i mam prośbę odnośnie porównanie do S23U paru rzeczy i tak przy okazji też do F4 jak możesz bo myślę o nim jako alternatywie dla F5 pod warunkiem dobrej ceny: siła wibracji jakość rozmów - dźwięku z głośnika samych głośników jak jest możliwość to i zasięgu fabrycznie jest jakaś folia na przednim ekranie jak było np w F2?
LukaszSmycz GRIZZLY1 Siła wibracja taka sama, jakość rozmów jest bardzo dobra, głośniki są lepsze niż w S23U i F4, zasięg porównywalny. Foli nie było na przednim ekranie, niestety opcjonalna oryginalna od Samsunga to jest porażka. Szkoda, że Belkin nie produkuje.
Mav3rick fox94 Przeczytaj sobie końcówkę tematu, jest o sferis https://forum.android.com.pl/topic/381038-zakup-telefonu-samsung-galaxy-xcover-6-pro
GRIZZLY1 fox94 tak, jest to dystrybucja EU a nie PL. A oficjalnych sprzedawców cena stoi dębowo. Jak na razie to widać za świeży telefon aby liczyć na jakieś większe rabaty
matik3789 GRIZZLY1 moja kryształowa kulą mówi żebyś sprawdzał promki jakoś od 10 września gdy będzie miał powolutku premierę ip15 🙂. Co roku identyczna sytuacja z flipami/foldami i seria s od Samsunga. Najlepsze promki wtedy mają.
GRIZZLY1 iMoCks kolega @LukaszSmycz ma oba te urządzenia matik3789 dzięki za info, będę zatem obserwował temat bliżej tego terminu 🙂
iMoCks Aż tak mało jest ino o tym modelu na tym forum? Mam iP14PM ale prowadzenie firmy niestety zmusza mnie do przejścia na androida - kilka kopii jednej aplikacji aby mieć wszystko pod ręką. Jedyne dwa modele jakie mi pasuja to S23U i Fold 5 z większym naciskiem na Folda. Ktoś tutaj ma jakieś konkretne powrównanie?
matik3789 GRIZZLY1 aktualnie w samsung members masz kod 7% rabatowy dodaj folia do koszyka odczekaj dobę i powinien przyjść 3% dodatkowo kod z cAtu od konsultanta i wyjdzie cie ok 1200+- mniej + jeśli masz urządzenie na odkup 500zl i koszt urzadzenia. Wychodzi lepsza cena i promocje jak na premierę 😃. Miesiąc po premierze… chyba się nie sprzedają jak chciał tego samsung
GRIZZLY1 matik3789 a to ciekawostka, dzięki. Zalogowałem się na PC, dodałem do koszyka z folią i zobaczymy czy zadziała. A pobierając ten kod można go wykorzystać bez logowania się do members czy trzeba przy zakupie być zalogowanym na konto "znajomego" aby zadziałał?
matik3789 GRIZZLY1 źle napisałem. Nie folia a folda, autokorekta mi na folie zmieniła. Możesz na swoim koncie. Dodaj folda i s23 bo mi przy s23 przyszedł Mail że zostawiłem w koszyku I 3% rabatu kodzie wysyłają żeby dokończyć zamówienie.