Wincenty To jest Android i każdy model dostaje te same zabezpieczenia od Google. Instalujemy je ręcznie: Ustawienia > Bezpieczeństwo i prywatność > Aktualizacje > klikamy na Aktualiz. systemu w Google Play. Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu > klikamy na Aktualiz. systemu w Google Play. Po wyjęciu telefonu z pudełka zabezpieczenia startują z "1 lipca". Google zmaga się z poważnym błędem na telefonach Pixel i wstrzymał wydawanie komponentów. Nic nie robimy na siłę tylko spokojnie czekamy.
jeronimo Koledzy czy na waszych s24 ultra też co drugi dzień ukazuję się aktualizacja Google tylko nic nie pobiera, bo informuje że oczekuja na wifi, jak mam wifi to nadal tak oczekuje. Połączenie miałem a caly czas nie pobiera. Screen zrobiony bez połaczenia wifi, ale chodzi dokladnie o cos takiego
sebakow09 Ja dzisiaj anulowałem i zniknęło, a jak sprawdzam dostępne aktualizacje to już Google mi się nie pojawiło na razie 😛 Dodam, że na OnePlusie też tak miałem, także to nie wina Samsunga.
Mav3rick SKRYTOBOJCA nie wiem czy to samo u Ciebie, ale u mnie dopiero dzisiaj też 1.7mb się pojawiło. Nadal styczeń.
Wincenty jeronimo U mnie waga ma 7,5 MB do pobrania. Wrócił "Android Safe Browsing" bo się obawiam czy go pobierać 😀 ?