sebakow09 Ja dzisiaj anulowałem i zniknęło, a jak sprawdzam dostępne aktualizacje to już Google mi się nie pojawiło na razie 😛 Dodam, że na OnePlusie też tak miałem, także to nie wina Samsunga.
Mav3rick SKRYTOBOJCA nie wiem czy to samo u Ciebie, ale u mnie dopiero dzisiaj też 1.7mb się pojawiło. Nadal styczeń.
Wincenty jeronimo U mnie waga ma 7,5 MB do pobrania. Wrócił "Android Safe Browsing" bo się obawiam czy go pobierać 😀 ?
Wincenty Uważać na takie aplikacje i nie instalować niczego podobnego spoza Sklepu Google. Nowe zaawansowane złośliwe oprogramowanie dla Androida udające „aktualizację systemu” Po instalacji (ze sklepu strony trzeciej, a nie ze sklepu Google Play) urządzenie zostaje zarejestrowane w systemie dowodzenia i kontroli Firebase (C&C) ze szczegółami, takimi jak obecność lub brak WhatsApp, procent baterii, statystyki przechowywania, token otrzymany od Usługa przesyłania wiadomości Firebase i typ połączenia internetowego. Jeżeli nie dostaję aktualizacji systemu Google Play to nie wymuszać go na siłę za pomocą aplikacji tylko grzecznie oczekiwać.